iute предлага иновативно решение за плащане на части, което издига българския пазар на ново ниво

Като иновативно платежно решение, iute променя начина, по който извършваме плащания онлайн и офлайн, като предлага модерни финтех решения, които променят пазара. С различни технологични предимства, iute се превръща в предпочитан избор за много клиенти, малки, средни и големи бизнеси.

„Плати по-късно“ позволява на купувачите да отложат плащането за определен период като това става чрез разсрочено плащане. Клиентът може да направи покупка сега, получава стоката веднага, а започва да плаща по-късно.

Когато говорим за решение „плати по-късно“, едно от основните предимства на iute е предварително одобреният лимит за пазаруване.

Клиентите с предварително одобрен лимит могат да се насладят на пазаруване без стрес, тъй като в рамките на предварително одобрения си лимит, те могат да пазаруват и да купуват каквото си искат и да плащат за покупката по-късно на вноски. Предварително одобреният лимит е лимит за пазаруване, който е гарантиран на клиента, когато има нужда от него. За магазините това означава повече продажби и бърз процес на покупка, тъй като сумите за разсрочено плащане винаги се одобряват незабавно. Вече над  10 000 клиента в България се възползват от предварително одобрен лимит на пазаруване.

Друго технологично предимство, което iute предлага, е възможността за извършване на плащания чрез сканиране на QR код.

Този нов метод на плащане е лесен и сигурен, което позволява на клиента да направи покупка само с едно сканиране от смартфона си. За собствениците на магазини това прави обработката на плащания и кредити за стоки на разсрочено плащане бърза и лесна, тъй като не е необходимо служителите да попълват дълги форми с клиентски данни. Това дава на клиентите едно ново преживяване на бързо и лесно пазаруване.

Друга важна особеност е, че клиентите могат да подпишат своите договори за разсрочено плашане в приложението MyIute с електронен подпис. Чрез премахване на дългите договори и необходимостта от отпечатване и сканиране на документи, процесът на подписване става по-бърз, което прави разсроченото плащане чрез iute перфектен избор за развитие на бизнес.

От друга страна, iute предлага и усъвършенствани решения за електронна търговия. Клиентите могат да пазаруват в онлайн магазини, които са интегрирали iute портал за електронна търговия и да плащат за стоките, без да напускат дома или работното си място. Iute e-comm плъгин може да бъде инсталиран в електронни магазини лесно и в рамките на минути и не се нуждае от специфични ИТ познания.

Решенията на iute имат положително въздействие както върху собствениците на бизнес, така и върху техните клиенти. Това решение помага на бизнеса да привлича и задържа клиенти и да рационализира процесите си на плащане, докато клиентите се възползват от скоростта, сигурността и лекотата на използване, предлагани от iute, подобрявайки тяхното онлайн и офлайн пазаруване.

В сравнение с конкурентите, iute се откроява със своите усъвършенствани технологични характеристики като предварително одобрен лимит за пазаруване, плащане с QR код и функционалност за електронен подпис. Тези функции осигуряват безпроблемно, бързо и ефективно платежно изживяване както за клиентите, така и за търговците, което отличава iute като водещо на пазара решение за плащане.

Ако искате да научите повече и да започнете сътрудничество с iute, изпратете вашето запитване тук https://iutepay.bg/partnership  или се обадете на 070040111.