Ние от ЮтеКредит България вярваме, че най-добрият начин за справяне с тази коронавирусна криза е споделянето на ценна информация и желанието ни е да не спираме да напомняме за стъпките, които трябва да спазвате, за да не се заразите.

По време на сегашната епидемия от коронавирус, е важно да #останетевкъщи и да работите отдалечено, в случай че професията Ви го позволява. По този начин предпазвате Вас и близките си от заразяване или разпространение на вируса. Днес #останетевкъщи не ни спира да продължим с професионалното си ежедневие, тъй като много компании предлагат услуги и продукти онлайн.

В този период на карантина, е важно да #останетевкъщи, в случай че Вие или с хората, които съжителствате имате симптоми на коронавирус Covid-19. Това означава да #останетевкъщи, като например да не ходите на работа, училище или обществени площи, да не използвате обществен транспорт или таксита, да нямате посетители в дома си – дори и това да са вашите приятели и семейство. Не трябва да излизате и да купувате храна или лекарства, за тази цел се обърнете към близките си или държавните институции. В случай че живеете в къща, можете да използвате двора си.

Планирай напред

Ако трябва да останете у дома за по-дълъг период, планирайте предварително и помислете за това, което ще ви е необходимо, за да можете да останете у дома за по-дълъг период от време. Направете си хранителни планове и проверете нуждите си за домакинството като цяло. Не се паникьосвайте – все още имаме достатъчно стоки в магазините и не е необходимо да се запасявате за цялата година наведнъж. Нека бъдем отговорни и да мислим както за другите, така и за нашата околна среда!

Предпочитайте онлайн

За щастие, в днешно време можем да задоволяваме потребностите си изцяло онлайн или по телефона – дори да е храна или лекарство. За да Ви помогнем да се справите с настоящата ситуация, имайте предвид, че услугите на ЮтеКредит се предлагат винаги и навсякъде. Ние предлагаме кредитните си услуги онлайн, което ви позволява да избягвате физически контакт, без да напускате комфорта на вашия дом. По този начин Ви предпазваме от излагане на вируса. Можете просто да посетите нашия уебсайт www.iutepay.bg и да подадете своето заявление. Ако прецените, можете да се свържете с нас чрез Facebook, Instagram или на националния ни номер <0700 40 111> за всякакви въпроси, които възникнат с услугите ни.

Когато направите поръчка онлайн, просто се уверете, че поръчката е оставена на прага ви, за да нямате физически контакт с друг човек.

Ако доставките до дома Ви не са възможни, преценете как да ограничите до минимум социалните си контакти, когато излезете от къщата, за да се снабдите с необходимото и стойте на минимум 2 метра от останалите хора.

Бъдете здрави и не забравяйте да се усмихвате! 🙂