Поставете бизнесa си на следващото ниво: 5 начина, по които iute ще увеличи продажбите ви

Основният въпрос за собствениците на фирми е как да увеличат продажбите. Ние от iute, естонска финтех компания, имаме отговор за това. Като иновативно решение за бизнеса, iute предлага чудесен инструмент за увеличаване на продажбите и предлагане на широк спектър от възможности за плащане на потребителите. Предоставя на клиентите лесни и бързи решения за плащане.

В тази статия ще се съсредоточим върху решението „плати по-късно“, което позволява на клиентите да плащат за продуктите или услугите по-късно, на удобни вноски, понякога дори с 0% лихва и такси. Изгодния разплащателен метод предоставя големи възможности за бизнеса да увеличи продажбите си, което им позволява да имат конкурентно предимство на пазара.

За да конкретизираме още повече удобствата, които iute предлага на своите партньори, по-долу сме изброили 5 причини, поради които това е една от най-добрите стъпки, които да вземете за развитието на вашия бизнес.

 1. Повече хора имат достъп до вашите продукти и услуги.
  Решението „плати по-късно“ позволява закупуването на стоки, без да се изисква незабавно плащане. Това улеснява купувачите да имат достъп до различни продукти или услуги, дори когато не разполагат с необходимите пари наведнъж, като плащат по-късно на вноски. Това прави стоките, които продавате по-привлекателни за тях, а клиентите са готови да харчат повече, докато пазаруват от вашия бизнес.
 1. Безплатен маркетинг за вашия бизнес.
  Една от основните причини, поради които iute може да увеличи продажбите, е безплатният маркетинг, който прави за своите партньори. Iute предоставя специализирана маркетингова подкрепа за вашия бизнес, като промотира продуктите ви пред 150 000+ клиента. Това помага да се повиши осведомеността за вашия бранд и да се препратят вашите специални оферти до близо 500 000 души, да достигнете до потребители, които до момента не са били ваши клиенти. Iute прави безплатни за вас маркетинг кампании като привлича потенциалните ви клиенти чрез маркетингови кампании в социалните медии, чрез имейл, Viber, приложението Myiute с над 80 000 потребители, Influencers мрежа и принт материали.
 1. Бързина и комфорт.
  Процесът на плащане с iute решенията е бърз и много лесен, осигурявайки удобно технологично пазаруване за потребителите. Iute вече има 10 000 клиенти с предварително одобрен лимит за пазаруване, които получават незабавно одобрение на кредита на 100%, така че да могат да пазаруват от вашия бизнес с наличните в  проложението MyIute средства. Договорът за покупка на разсрочено плащане се подписва дигитално с приложението MyIute. Търговците и продавач консултантите не трябва да сканират и отпечатват документи на хартия. В допълнение, iute предлага e-com плъгини и API, които позволяват на партньорите да интегрират платежен метод в своите електронни магазини, така че клиентите да могат да пазаруват и плащат на вноски, без да напускат дома си.
 1. Гъвкави решения за плащане: Smart 0% и Flexi
  Iute предлага платежни решения, които са гъвкави за всеки тип потребители. Чрез нашите „Плати по-късно“ методи за плащане Smart 0% и Flexi, купувачите могат да закупят всеки продукт или услуга, които желаят и да платят по-късно с ниски месечни вноски или без оскъпяване с 0% лихва.

 2. Конкурентно предимство
  Чрез партньорството си с iute търговците получават конкурентно предимство на пазара, като предлагат бърз и иновативен начин за плащане на продукти и услуги. Благодарение на нашето решение за плащане с QR код, клиентите могат сами да започнат заявяване на кредит във вашия магазин, като сканират QR код, така че продавач консултантите ви да инвестират по-малко време в процеса по заявяване.
  Ако продавате онлайн, имайте предвид, че iute е лесно за интегриране e-comm решение, с което вашите клиенти могат да купуват на вноски от онлайн магазини, без да излизат от дома си.

Ако искате да научите повече и да започнете сътрудничество с iute, изпратете вашето запитване тук https://iutepay.bg/partnership/ или се обадете на 070040111.